Τρίτη, 26 Ιανουαρίου 2021

Κ Κόσμος

Έφτασε το Live video και αυτοκαταστρεφόμενα μηνύματα στο Instagram

Είναι γεγονός. Το Instagram διαθέτει πλέον και επίσημα την περίφημη λειτουργία Live Video όπως ανακοίνωσε η ομάδα ανάπτυξης μέσα από το blog της.

 

Με την νέα αναβάθμιση οι χρήστες του δημοφιλούς κοινωνικού δικτύου θα έχουν τη δυνατότητα ζωντανής αναμετάδοσης μέσα από τα Stories και τον τομέα «Explore», με τα videos να εξαφανίζονται από το Instagram μόλις ολοκληρωθεί η μετάδοση.

 

Το περιβάλλον της κάμερας θυμίζει αυτό του Facebook live, με τον χρήστη να έχει τη δυνατότητα να βλέπει ποιος τον παρακολουθεί και τους θεατές να μπορούν να σχολιάσουν ή να στέλνουν τις «καρδιές» σε πραγματικό χρόνο.

 

Παράλληλα το Instagram εισάγει και τη δυνατότητα αποστολής μηνυμάτων (κείμενο, φωτογραφία ή/και video) σε φίλο ή σε group φίλων, τα οποία θα εξαφανίζονται μετά από ορισμένο χρονικό διάστημα. Να σημειωθεί ότι το Instagram θα στέλνει ειδοποίηση στον αποστολέα σε περίπτωση που ο παραλήπτης τραβήξει screenshot ή επανάλαβει την αναπαραγωγή του.

cnn.gr

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα