Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Κ Κόσμος

Κωνσταντινούπολη: Κατεδαφίστηκε το κλαμπ «Ρέινα» νωρίς το πρωί

Tο περίφημο νυχτερινό κέντρο Ρέινα στο Ορτάκιοϊ της Κωνσταντινούπολης έγινε συντρίμμια σήμερα νωρίς το πρωί και πηγές κοντά στους ιδιοκτήτες του εξέφρασαν έκπληξη και απορία για το γεγονός.

 

«Αυτή είναι μια απροσδόκητη κατάσταση και για εμάς. Η διαδικασία της κατεδάφισης είχε διάρκεια 45 λεπτά. Το κατεδάφισαν και έφυγαν», δήλωσε πηγή από την πλευρά των ιδιοκτητών του νυχτερινού κέντρου στην εφημερίδα Hurriyet.

 

Στο διάσημο κλαμπ της Πόλης έχασαν την ζωή τους 39 άνθρωποι το βράδυ της παραμονής της Πρωτοχρονιάς, μετά από τρομοκρατική επίθεση του Ισλαμικού Κράτους. Μετά από επιχείρηση της αστυνομίας, ο τρομοκράτης του Ισλαμικού Κράτους συνελήφθη στις 16 Ιανουαρίου στο σπίτι ενός φίλου του σε απόσταση 40χλμ. από το Ρέινα. Μαζί του συνελήφθησαν άλλα τέσσερα άτομα, τρεις γυναίκες και ένας άνδρας, με τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης να αναφέρουν ότι οι γυναίκες ήταν από τη Σομαλία, τη Σενεγάλη και την Αίγυπτο ενώ ο άνδρας ήταν από το Κιργιστάν.

Ο Αλί Γιουνάλ, ένας από τους ιδιοκτήτες του κλαμπ μερικές μέρες μετά το τρομοκρατικό χτύπημα είχε δηλώσει ότι δεν θα ήθελε πλέον να παρέχει ψυχαγωγία σε έναν χώρο όπου έχασαν τη ζωή τους 39 άνθρωποι.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα