Πέμπτη, 02 Ιουλίου 2026

Κ Κόσμος

Πυκνό χιόνι σκέπασε το δυτικό τμήμα της Πολιτείας της Νέας Υόρκης -VIDEO-

Πυκνό χιόνι πέφτει για δεύτερη ημέρα στο δυτικό τμήμα της Πολιτείας της Νέας Υόρκης, στην ευρύτερη περιοχή του Μπάφαλο, προκαλώντας χάος στις συγκοινωνίες και ζημιές στις υποδομές.

Στην περιοχή καταγράφεται πρωτοφανής χιονόπτωση για Νοέμβριο, που μάλιστα έρχεται σχετικά νωρίς μέσα στον χειμώνα. Σε δύο σημεία οι μετρήσεις έδειξαν, μέσα σε 48 ώρες, 195 και 182 εκατοστά αντίστοιχα, χωρίς να έχει τερματιστεί το φαινόμενο.

Η ορατότητα σε μεγάλα τμήματα του οδικού δικτύου είναι σχεδόν μηδενική, καθιστώντας το ταξίδι σχεδόν αδύνατο. Παράλληλα, πολλές δεκάδες πτήσεις έχουν ακυρωθεί στο διεθνές αεροδρόμιο του Μπάφαλο.

Οι προειδοποιήσεις των μετεωρολόγων είναι σε ισχύ για 6 εκατ. ανθρώπους που ζουν στις όχθες των μεγάλων λιμνών στην Πολιτεία (Ήρι και Οντάριο), στην ευρύτερη περιοχή του Μπάφαλο. Το μήνυμα είναι σαφές: Μην βγαίνετε από το σπίτι για κανένα λόγο.


💃 Η μεγάλη Συναυλία από το Κέντρο Τέχνης "Σύνθεση" σε συνδιοργάνωση με τον Πολιτιστικό Σύλλογο "Φάρος" των Νέων Μουδανιών, πραγματοποιείται την Τετάρτη 1 Ιουλίου, στις 9 το ρβάδυ, στο αμφιθέατρο Νέων Μουδανιών για "να δώσει ένα χέρι βοηθείας στα παιδιά που πάσχουν από καρκίνο".
Μια βραδιά γεμάτη Μουσική και Χορό όπου μαθητές του Κέντρου Τέχνης "Σύνθεση" θα παίξουν και θα χορέψουν για τα παιδιά που δίνουν μια άνιση μάχη για τη ζωή.

 

booked.net

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα