Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Κ Κόσμος

Πόλεμος στην Ουκρανία- Νεκροί 10 ομογενείς -VIDEO-

Στους 10 ανέρχονται οι Έλληνες ομογενείς οι οποίοι έχουν πέσει νεκροί στην ανατολική Ουκρανία ύστερα από βομβαρδισμούς.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, οι 6 νεκροί Ελληνες ομογενείς χτυπήθηκαν από τους βομβαρδισμούς στο χωριό Σαρτανά και οι άλλοι 4 νεκροί ομογενείς δέχθηκαν πυρά στο χωριό Μπουγάς, βόρεια της Μαριούπολης, ένα χωριό το οποίο βρίσκεται στην πρώτη γραμμή, εκεί που μαίνονται οι σκληρές μάχες.

Νωρίτερα από τους βομβαρδισμούς και τα πυρά στη Μαριούπολη, δυο Έλληνες ομογενείς είχαν πέσει νεκροί και άλλοι έξι είχαν τραυματιστεί, ανάμεσά τους και ένα παιδί, στο χωριό Σαρτανά.

Στο μεταξύ, οι ρωσικές μονάδες στην Ουκρανία έλαβαν νωρίτερα εντολή να συνεχίσουν την επίθεσή τους από όλες τις κατευθύνσεις έπειτα από μια παύση την Παρασκευή, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων RIA, το οποίο επικαλείται το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.

Επαναλαμβάνοντας παρόμοια σχόλια του Κρεμλίνου, το υπουργείο Άμυνας δήλωσε σύμφωνα με το Reuters ότι η παύση της Παρασκευής έγινε ενόψει συνομιλιών μεταξύ Μόσχας και Κιέβου, αλλά η επίθεση συνεχίζεται αφού -σύμφωνα με τη Ρωσία- η Ουκρανία αρνήθηκε να διαπραγματευτεί.

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα