Τετάρτη, 02 Σεπτεμβρίου 2026

Ε Επικαιρότητα

Ο π.Χρυσόστομος Μαϊδώνης εξελέγη Επίσκοπος Μπουκόμπας του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας

Ο π.Χρυσόστομος Μαϊδώνης, επίτιμος Πρωτοσύγκελλος και Ιεροκήρυκάς της Μητρόπολης Ιερισσού, εξελέγη Επίσκοπος Μπουκόμπας του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας.

Σε ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως Ιερισσού αναφέρονται τα εξης:

"Εκφράζομε τα από βάθους ψυχής ευχαριστήριά μας στον ΑΞΙΟ Πάπα και Πατριάρχη Αλεξανδρείας κ.κ. ΘΕΟΔΩΡΟ και την υπ' Αυτόν Ιερά Σύνοδο του Πατριαρχείου του Αγίου Μάρκου!
ΑΞΙΟΣ ο εψηφισμένος Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μπουκόμπας κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ!
Για τον λόγο αυτό ήχησαν χαρμόσυνα οι καμπάνες του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Αγίου Στεφάνου Αρναίας σήμερα στις 2 το μεσημέρι".

Τον Νίκο Καββαδία, 50 χρόνια μετά τον θάνατό του, τιμούν το Κέντρο Πολιτισμού Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, η Περιφερειακή Ενότητα Χαλκιδικής και ο Δήμος Πολυγύρου με τη μουσικοποιητική παράσταση «Τραγουδάμε Καββαδία – 50 χρόνια μετά…».  Η παράσταση θα παρουσιαστεί τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου, στις 20:00, στο Ανοιχτό Θέατρο Πολυγύρου, στο πλαίσιο του 18ου Φεστιβάλ Πολυγύρου.
Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη, χωρίς κρατήσεις.

 

booked.net

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.