Τρίτη, 16 Δεκεμβρίου 2025

Ε Επικαιρότητα

Συνεχίζονται οι έρευνες για το μοναχό στο Άγιο Όρος για 3η μέρα

Για τρίτη μέρα συνεχίζονται οι έρευνες στη θαλάσσια περιοχή του Αγίου Όρους για τον εντοπισμό του 58χρονου μοναχού, ο οποίος αγνοείται από την περασμένη Δευτέρα.

Τα ίχνη του μοναχού χάθηκαν όταν βγήκε για ψάρεμα με αλιευτικό σκάφος στον Σιγγιτικό Κόλπο.

Ο 58χρονoς δεν επέστρεψε, ούτε έδωσε σημεία ζωής και έτσι οι ιθύνοντες της μονής ενημέρωσαν σήμερα την Αστυνομία και το Λιμενικό Σώμα.

Τέσσερα σκάφη του Λιμενικού Σώματος και χερσαία μέσα επιχειρούν προκειμένου να βρουν τα ίχνη του άτυχου μοναχού, ενώ έχουν ενημερωθεί και όλα τα παραπλέοντα στην περιοχή σκάφη.


🎅 O Δήμος Πολυγύρου, σε συνεργασία με το Δημοτικό Ωδείο Πολυγύρου διοργανώνουν συναυλία το Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2025, στις 19:00, στο Δημοτικό Θέατρο Πολυγύρου και απευθύνεται σε μικρούς και μεγάλους. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει παραδοσιακά χριστουγεννιάτικα κάλαντα, αγαπημένες εορταστικές μελωδίες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, καθώς και έργα από το κλασικό ρεπερτόριο.

✨ Η Δημοτική Χορωδία Νέων Μουδανιών προσκαλεί το κοινό σε μια μαγική μουσική βραδιά γεμάτη γιορτινή ατμόσφαιρα και μελωδίες. Το Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2025, ώρα 18:30, στο Δημοτικό Θέατρο Ν. Μουδανιών.
Συμμετέχουν: Χορωδία Πολιτιστικού Συλλόγου Βεργίνας «Οι Αιγές», Δημοτική Χορωδία Ν. Καλλικράτειας, Χορωδία Αρναίας Δήμου Αριστοτέλη, Δημοτική Χορωδία Ν. Μουδανιών.

🎄 Την καθιερωμένη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση για τα παιδιά διοργανώνει και φέτος ο Εμπορικός Σύλλογος Ν. Μουδανιών την Τρίτη 23 Δεκεμβρίου στις 18.00 στην κεντρική πλατεία της πόλης.

 

🎁 ❄️ ⭐  🕯️ ☃️ 🦌 🔔

booked.net

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα