Κυριακή, 28 Νοεμβρίου 2021

Ε Επικαιρότητα

H Zeus International στη διαχείριση της νέας ξενοδοχειακής μονάδας στον Άϊ-Γωάννη Σιθωνίας

Ο όμιλος Zeus International, συνεχίζει την ανάπτυξη του στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο νομό Χαλκιδικής, ανακοινώνοντας την επιτυχή ολοκλήρωση της ανάληψης διαχείρισης ενός από τα κορυφαία ξενοδοχειακά Projects της τελευταίας δεκαετίας, την νέα ξενοδοχειακή μονάδα στον Άγιο Ιωάννη Σιθωνίας, ιδιοκτησίας του ομίλου Μεντεκίδη.


Το νέο υπερπολυτελές ξενοδοχείο θα ανοίξει τις πύλες του τον Μάιο του 2022 προσφέροντας μοναδικές υψηλής ποιότητας υπηρεσίες.


Tο ξενοδοχείο διακρίνεται για την μοναδική του αρχιτεκτονική, η οποία χαρακτηρίζεται ως απλή, σύγχρονη και μινιμαλιστική με λεπτομέρειες που δίνουν ιδιαιτερότητα στις όψεις των κτηρίων και των εσωτερικών χώρων, θέτοντας σε απόλυτη αρμονία το περιβάλλον με την ομορφιά και την απλότητα του φυσικού τοπίου. Επιπροσθέτως, το ξενοδοχείο βρίσκεται στην ωραιότερη και διασημότερη παραλία της Χαλκιδικής, στον Αγ. Ιωάννη, κάτι το οποίο το καθιστά ιδανικό προορισμό για διακοπές.


Η αρχιτεκτονική επιμέλεια του ξενοδοχείου σε επίπεδο μελέτης εφαρμογής έγινε από την κ. Νένη Σπάρτση, η οποία έχει σχεδιάσει μερικά από τα πιο πολυβραβευμένα ξενοδοχεία του χαρτοφυλακίου της Zeus International στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.


Το ξενοδοχείο διαθέτει 179 δωμάτια, με δυναμικότητα 500 κλινών, 65 εκ των οποίων θα έχουν και την δική τους ιδιωτική πισίνα. Το ξενοδοχειακό συγκρότημα αποτελείται από ένα κεντρικό τριώροφο κτήριο και «συστάδες» διώροφων κτισμάτων τύπου bungalow, καθώς επίσης και ποικιλία τύπων δωματίου όπως σουίτες, bungalows με ιδιωτικές πισίνες, ευρύχωρα family bungalows τα οποία θα εναρμονίζονται απόλυτα με τη φυσική ομορφιά του τόπου, με υπέροχη θέα στο απέραντο γαλάζιο, την πισίνα, και το καταπράσινο τοπίο της Χαλκιδικής. Το ξενοδοχείο έχει την δυνατότητα να φιλοξενήσει συνέδρια και εκδηλώσεις έως και 300 ατόμων στους εσωτερικούς του χώρους και έως 2500 άτομα στους εξωτερικούς, οι οποίοι θα αναδείξουν τις σημαντικές προοπτικές του ξενοδοχείου στον συνεδριακό τουρισμό. Το συγκρότημα, το οποίο αναπτύσσεται σε έκταση 65 στρεμμάτων, θα διαθέτει 3 εστιατόρια και 2 μπαρ, πισίνες, Κέντρο Ευεξίας & SPA από τα μεγαλύτερα της ευρύτερης περιοχής με θερμαινόμενη πισίνα, καθώς επίσης θα περιλαμβάνει και γυμναστήριο, ποικιλία αθλητικών εγκαταστάσεων όπως γήπεδα tennis, padel, basket, mini football, beach volley, καθώς και mini club για τα παιδιά. Τέλος, το μήκος της αμμώδους παραλίας του ξενοδοχείου είναι συνολικά 800 μέτρα και μελλοντικά προβλέπεται να κατασκευαστεί μαρίνα, αποτελώντας ιδανικό προορισμό για μικρά και μεγάλα σκάφη.

 

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι και περήφανοι για αυτή τη νέα προσθήκη στο χαρτοφυλάκιο του Zeus International Group», δήλωσε ο κ. Χάρης Σιγανός, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ομίλου, προσθέτοντας ότι είναι προσωπική τιμή που επιλέχθηκε από τον κ. Ιωάννη Μενδεκίδη. Πρόσθεσε επίσης ότι η νέα πολυσύνθετη ξενοδοχειακή μονάδα, σε συνδυασμό με την ανέγγιχτη φυσική ομορφιά της Χαλκιδικής, θα αποτελέσουν σημαντικό τουριστικό πυλώνα ανάπτυξης για την ευρύτερη περιοχή της Βόρειας Ελλάδας με νέες θέσεις εργασίας, συνέργειες με την τοπική κοινωνία και την προώθηση ολόκληρη την περιοχή.

Ο Ιδρυτής και οραματιστής του έργου, κ. Ιωάννης Μενδεκίδης είπε ότι η συνεργασία με τον Όμιλο Zeus International είναι το τελευταίο και σημαντικότερο βήμα προς την ολοκλήρωση ενός οράματος που ξεκίνησε πριν από πολλά χρόνια, μέσα από μεγάλες δυσκολίες και αντιξοότητες. Ολοκληρώνεται η πρώτη φάση του στόχου για τη δημιουργία της κορυφαίας τουριστικής ανάπλασης στη Χαλκιδική με την επιλογή του κορυφαίου και πιο αξιόπιστου ξενοδόχου στη Νότια Ευρώπη, της Zeus International.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ιδιοκτήτριας κατασκευαστικής εταιρείας, που είναι από τις μεγαλύτερες στον κατασκευαστικό κλάδο στη Βόρεια Ελλάδα, κ. Γεώργιος Μενδεκίδης, δήλωσε τα εξής: «Μετά την επιλογή και συνεργασία με τον όμιλο Zeus International, προχωράμε στην ολοκλήρωση της κατασκευής. των κτιρίων και του περιβάλλοντος χώρου, ώστε να έχουν ολοκληρωθεί όλες οι εργασίες μέχρι τις αρχές του επόμενου έτους”.

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα