Δευτέρα, 27 Ιουλίου 2026

Ε Επικαιρότητα

Έχασε τη ζωή του 19χρονος σε τροχαίο στη Γαλάτιστα

Στο πένθος βυθίστηκε το βράδυ της Κυριακής η τοπική κοινωνία της Γαλάτιστας, από τον άδικο χαμό ενός 19χρονου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του halkidikinews.gr, ο άτυχος νεαρός που οδηγούσε δίκυκλη μοτοσυκλέτα έχασε τον έλεγχο της μηχανής και κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έπεσε πάνω σε μαντρότοιχο.

Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που ο 19χρονος βρήκε τραγικό θάνατο.


🏛️ Έκθεση εικαστικών έργων της Άννης Καλτσίδου με τίτλο «α...» διοργανώνει η Εφορεία Αρχαιοτήτων Χαλκιδικής και Αγίου Όρους στον Βυζαντινό Πύργο της Γαλάτιστας, στο πλαίσιο του διαλόγου της σύγχρονης καλλιτεχνικής δημιουργίας με τα μνημεία. H έκθεση θα διαρκέσει έως τις 31 Αυγούστου 2026. Την επιμέλεια έχουν οι αρχαιολόγοι Όλγα Ιασονίδου και Βαγγέλης Μαλαδάκης.

 

booked.net

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.