Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Κλιμάκιο στελεχών της ΝΔ επισκέφθηκε τη Χαλκιδική

Κλιμάκιο στελεχών της Ν.Δ αποτελούμενο από τον βουλευτή Β΄ Θεσσαλονίκης Θεόδωρο Καράογλου, τον βουλευτή Χαλκιδικής, Γιώργο Βαγιωνά, τον Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Γιώργο Στεργίου, τον Πρόεδρο της ΝΟ.ΔΕ Απόστολο Τζηρίτη, καθώς και τοπικά στελέχη του κόμματος πραγματοποίησαν περιοδεία στη Χαλκιδική και είχαν σειρά επαφών με τους δημάρχους και εκπροσώπους φορέων.

 

Στο δημαρχείο Ν. Προποντίδας συζητήθηκαν κυρίως τα έργα ανάπτυξης που υλοποιούνται στον Δήμο. Από τον δήμαρχο Μανώλη Καρρά, ζητήθηκε να προβλεφθεί η δυνατότητα χρηματοδότησης των κατατεθειμένων προτάσεων, που ξεπερνούν το πλαφόν του Προγράμματος “Αντώνης Τρίτσης”.

Επιπλέον, έγινε αναφορά στην αξιοποίηση του ταμείου ανάκαμψης και ζητήθηκε η συνδρομή τους για ένταξη σε αυτό του έργου αναβάθμισης του λιμανιού των Ν. Μουδανιών για το οποίο υπάρχουν έτοιμες μελέτες και αδειοδοτήσεις. Τέλος, ευχαρίστησε την κυβέρνηση για τις νομοθετικές ρυθμίσεις οι οποίες έγιναν κι έδωσαν τη δυνατότητα στις δημοτικές αρχές να διοικήσουν μετά τα μεγάλα προβλήματα που δημιουργήθηκαν από τον εκλογικό νόμο των τελευταίων εκλογών.

Τα προβλήματα του Δήμου Κασσάνδρας άλλα και τα σημαντικά έργα υποδομής, ζωτικής σημασίας που προωθεί η διοίκηση του δήμου με σκοπό την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής δημοτών και επισκεπτών, ανέλυσε η δήμαρχος Αναστασία Χαλκιά στους βουλευτές και τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας που επισκέφτηκαν το δημαρχείο.


Η ανάγκη άμεσης ενίσχυσης των δικτύων ύδρευσης και αποχέτευσης σε όλο το Δήμο Κασσάνδρας καθώς και η ολική αναβάθμιση των εγκαταστάσεων των βιολογικών καθαρισμών, ήταν τα θέματα που κυριάρχησαν στη συζήτηση.

Η Δήμαρχος Κασσάνδρας επεσήμανε την κατακόρυφη αύξηση του πληθυσμού κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, που όπως τόνισε αγγίζει τις 500.000 επισκέπτες, με αποτέλεσμα οι υπάρχουσες υποδομές να μην επαρκούν. Η κ Χαλκιά υπογράμμισε τις προσπάθειες της διοίκησης του Δήμου ώστε να ενταχθούν σε χρηματοδοτικά προγράμματα μελέτες για την αναβάθμιση των δικτύων ύδρευσης και αποχέτευσης.

 

O Θ.Καράογλου δήλωσε: "Η εθνική μας οικονομία και οι Περιφερειακές Ενότητες της χώρας ανεβάζουν στροφές και αυτό αποτυπώνεται στη Χαλκιδική όπου περιοδεύουμε από το πρωί με τον Γιώργος Στεργίου - Γραμματέας Π.Ε. ΝΔ, τον φίλο και συνάδελφο Γιώργος Βαγιωνάς καθώς και άλλα κομματικά στελέχη. Η Νέα Δημοκρατία βρίσκεται αποδεδειγμένα δίπλα στις τοπικές κοινωνίες όλης της χώρας. Ακούει τα προβλήματά τους, συζητά μαζί τους και φροντίζει να βρίσκει πάντα τις βέλτιστες λύσεις. Το κεντρικό μήνυμα της πρωτοβουλίας που αναλαμβάνει η Κοινοβουλευτική μας Ομάδα είναι "ενωμένοι είμαστε πιο δυνατοί"».

 

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα