Παρασκευή, 17 Σεπτεμβρίου 2021

Ε Επικαιρότητα

Κλιμάκιο της Ν.Δ έρχεται την Πέμπτη στη Χαλκιδική

Τη Χαλκιδική επισκέπτεται αύριο Πέμπτη 09 Σεπτεμβρίου 2021 ο βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας, Θεόδωρος Καράογλου, με τον Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ κ. Γιώργο Στεργίου, συνοδευόμενοι από τον Βουλευτή Χαλκιδικής της ΝΔ κ. Γιώργο Βαγιωνά και άλλα κομματικά στελέχη.

«Η επίσκεψη εντάσσεται στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων της Κυβέρνησης στη Βόρεια Ελλάδα ενόψει της παρουσίας του Πρωθυπουργού, κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, στα εγκαίνια της 85ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης και των κυβερνητικών παρεμβάσεων για την ανάπτυξη της ελληνικής περιφέρειας», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του βουλευτή Β'Θεσσαλονίκης.

Το κλιμάκιο θα συναντηθεί με τους εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης πρώτου και δεύτερου βαθμού, με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ιερισσού-Αγίου Όρους και Αρδαμερίου κ.κ. Θεόκλητο, ενώ θα επισκεφθεί επιχειρήσεις και παραγωγικές μονάδες. Η συνάντηση με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κασσανδρείας κ.κ. Νικόδημο δεν θα πραγματοποιηθεί καθώς θα βρίσκεται στην Αθήνα για να συμμετάσχει στη συνεδρίαση της Ιεράς Συνόδου.

«Η επίσκεψή μας στην Περιφερειακή Ενότητα Χαλκιδικής πιστοποιεί το συνεχές, αμέριστο, αμείωτο ενδιαφέρον της Κυβέρνησης για την ανάπτυξη της ελληνικής περιφέρειας. Έχουμε θέσει συγκεκριμένες προτεραιότητες ώστε καμία περιφερειακή ενότητα να μην μείνει πίσω αλλά όλοι μαζί να καρπωθούμε τα αγαθά της ανάπτυξης.

Η Νέα Δημοκρατία βρίσκεται αποδεδειγμένα δίπλα στις τοπικές κοινωνίες όλης της χώρας. Ακούει τα προβλήματά τους, συζητά μαζί τους και φροντίζει να βρίσκει πάντα τις βέλτιστες λύσεις. Το κεντρικό μήνυμα της πρωτοβουλίας που αναλαμβάνει η Κοινοβουλευτική μας Ομάδα είναι “ενωμένοι είμαστε πιο δυνατοί”» τόνισε ο κ. Καράογλου.

Το πρόγραμμα των συναντήσεων του είναι το εξής:
-08.30: Συνάντηση με τον Δήμαρχο Νέας Προποντίδας κ. Μανώλη Καρρά
-09.30: Συνάντηση με την Δήμαρχο Κασσάνδρας κα. Αναστασία Χαλκιά
-12.30: Συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Χαλκιδικής κ. Γιάννη Γιώργο
-13.00: Συνάντηση με τον Δήμαρχο Πολυγύρου κ. Αστέριο Ζωγράφο
-14.00: Συνάντηση με τον Δήμαρχο Αριστοτέλη κ. Στέλιο Βαλιάνο
-14.30: Συνάντηση με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ιερισσού, Αγίου Όρους και Αρδαμερίου κ.κ. Θεόκλητο
-16.30: Συνάντηση με τον Δήμαρχο Σιθωνίας κ. Πάρη Ντέμπλα
-18.00:Εκδήλωση Επιμελητηρίου Χαλκιδικής - Απονομή βραβείων επιχειρηματικότητας 2021.

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα