Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Νοσοκομείο Πολυγύρου: Όχι στο εμβόλιο λέει το 45% των εργαζομένων

Δυναμικό παρόν έδωσαν οι εργαζόμενοι του Γενικού Νοσοκομείου Χαλκιδικής στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού που πραγματοποιήθηκε στην είσοδο του Νοσοκομείου, στον Πολύγυρο.

Το Σωματείο Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Χαλκιδικής είναι κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού και τονίζει ότι η κυβέρνηση με τον πιο ειδεχθή και πολιτικά ανάλγητο τρόπο στοχοποιεί τους υγειονομικούς, τους οποίους το προηγούμενο διάστημα χειροκροτούσε ανέμελα ως ήρωες.

Στο Νοσκομείο Πολυγύρου είναι ανεμβολίαστο το 45% των εργαζομένων, δηλαδή από τους 490 εργαζομένους οι 220 είναι ανεμβολίαστοι.

Οι εργαζόμενοι τόνισαν κατά τη διαμαρτυρία τους:

- Ναι στα εμβόλια
- Όχι στην υποχρεωτικότητα
- Ναι στην ενίσχυση του ΕΣΥ
- Όχι στην απόφαση του υπουργείου για Πανελλαδική αναστολή αδειών του προσωπικού από 1/9 εξαιτίας του μεγάλου όγκου υγειονομικών που βγαίνουν σε αναστολή

Όπως ανέφερε ο πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων Ηλίας Λαζάρου "οι ανεμβολίαστοι εργαζόμενοι του νοσοκομείου δεν είναι αρνητές, όπως παρουσιάζονται, αλλά έχουν αμφιβολίες για το εμβόλιο, φοβούνται για το συγκεκριμένο εμβόλιο".

Ο κ. Λαζάρου μιλώντας στο Live News του Mega, ανέφερε ότι ο αριθμός όσων δεν έχουν προχωρήσει στον εμβολιασμό μειώνεται λόγω του φόβου της αναστολής εργασίας. «Την προηγούμενη εβδομάδα ήταν 240, με τα χθεσινά στοιχεία είναι 223. Το έκαναν για βιοποριστικούς λόγους» συμπλήρωσε ο κ. Λαζάρου.

 

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα