Δευτέρα, 15 Αυγούστου 2022

Ε Επικαιρότητα

Αστυνομικό δελτίο με συλλήψεις για ναρκωτικά και κλοπές

•    Συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, ένας ημεδαπός άνδρας καθώς διαπιστώθηκε να καλλιεργεί σε αγροτική περιοχή 3 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως 1 μέτρου και 20 εκατοστών, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν. Επίσης στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης βάρους 53 γραμμαρίων.

 

•    Συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας Ασφάλειας του Αστυνομικού Τμήματος Μουδανιών, ένας αλλοδαπός άνδρας, καθώς σε θαμνώδη περιοχή  είχε κρύψει μαζί με έναν ημεδαπό συνεργό του 3 γυάλινα βάζα με ποσότητα κάνναβης συνολικού βάρους 186 γραμμαρίων, τα οποία και κατασχέθηκαν. Στο ίδιο σημείο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διάφορα εργαλεία και εξοπλισμός για καλλιέργεια φυτών. Επίσης κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των 115 ευρώ και 1 κινητό τηλέφωνο που βρέθηκαν στην κατοχή του.

•    Συνελήφθη από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μουδανιών με τη συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Τροχαίας Πολυγύρου, ένας ημεδαπός άνδρας, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, νωρίτερα την ίδια ημέρα αφαίρεσε από περιοχή της Χαλκιδικής ένα όχημα ημεδαπού, το οποίο βρέθηκε στην κατοχή του και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα