Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Κατ` οίκον εμβολιασμός στο Δήμο Πολυγύρου

Μετά από σχετική ενημέρωση από τη Διοίκηση της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας και σε συνεργασία μαζί της και με τον ΕΟΔΥ, οι κατ` οίκον εμβολιασμοί στον Δήμο Πολυγύρου, για πολίτες που επιθυμούν να εμβολιαστούν κατά του Covid-19, αλλά δεν μπορούν να μετακινηθούν προς τα εμβολιαστικά κέντρα, θα ξεκινήσουν στις 30 Ιουλίου και θα διαρκέσουν ως τις 6 Αυγούστου, με προοπτική παράτασης.


Για το σκοπό αυτό ο ΔήμοςΠολυγύρου θα διαθέσει όχημα για τη μετακίνηση του προσωπικού του ΕΟΔΥ που θα πραγματοποιήσει τους εβολιασμούς, ενώ την υποστήριξη της κινητής μονάδας θα αναλάβουν οι δομές «Βοήθειας στο Σπίτι» της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Πολυγύρου «Κ.Ε.ΔΗ.ΠΟ.».


Παρακαλούνται οι κάτοικοι του Δήμου Πολυγύρου που επιθυμούν να εμβολιαστούν κατ` οίκον, να επικοινωνήσουν ως τις 23 Ιουλίου και ώρα 12:00 το μεσημέρι για να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους στα γραφεία της Κ.Ε.ΔΗ.ΠΟ και στο τηλέφωνα 2371024731.
Θα γίνεται το μονοδοσικό εμβόλιο της Jonson.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα