Τετάρτη, 28 Ιουλίου 2021

Ε Επικαιρότητα

ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ: Διήμερο διαβούλευσης για τα προβλήματα του αγροτικού κόσμου της Χαλκιδικής

Την Χαλκιδική επισκέπτεται η αναπληρωτής τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης και βουλευτής Καστοριάς του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, Ολυμπία Τελιγιορίδου, με αντικείμενο την ανοικτή διαβούλευση γύρω από τα προβλήματα του αγροτικού κόσμου της Χαλκιδικής.

 

Την αν. τομεάρχη θα συνοδεύει η βουλευτής Χαλκιδικής κι αν. τομεάρχης Μακεδονίας - Θράκης του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, Κυριαλή Μάλαμα και τα στελέχη της Ν.Ε. Χαλκιδικής του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία.
 Τη Δευτέρα έγινε συνάντηση με αλιείς κι αγρότες του Δήμου Νέας Προποντίδας στη Νέα Καλλικράτεια, όπου τέθηκαν επι τάπητος τα προβλήματα στις πολιτικές για την αλιεία και τα διαρθρωτικά προβλήματα του πρωτογενούς τομέα της Χαλκιδικής.
Ακολούθησε συνάντηση με εκπροσώπους ελαιοκομικών συνεταιρισμών Χαλκιδικής στα Νέα Μουδανιά, όπου η κ. Τελιγιορίδου τόνισε ότι "θέλουμε η ελιά της Χαλκιδικής να καταστεί ατμομηχανή της αγροτικής ανάπτυξης του νομού κι ο πλούτος που παράγει να φτάνει δίκαια στους αγρότες".

Την Τρίτη θα γίνει επίσκεψη στον μελισσοκομικό συνεταιρισμό της Νικητής “Ο Σίθων” και συνάντηση με κτηνοτρόφους, τυροκόμους και βιοκαλλιεργητές στην Παλαιόχωρα.

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα