Τετάρτη, 17 Ιουνίου 2026

Ε Επικαιρότητα

Συλλήψεις για καταδικαστικές αποφάσεις και ένταλμα σύλληψης

• Συνελήφθη χθες το βράδυ στα Νέα Μουδανιά, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νέων Μουδανιών, 32χρονος υπήκοος Αλβανίας, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε Ένταλμα Σύλληψης του Ανακριτή Μυτιλήνης, για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών. Επίσης σε βάρος του εκκρεμούσαν 5 καταδικαστικές αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Μυτιλήνης, σύμφωνα με τις οποίες του επιβλήθηκε συνολική ποινή φυλάκισης 14 μηνών, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

 

• Συνελήφθη χθες το απόγευμα στον Άγιο Νικόλαο Χαλκιδικής, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αγίου Νικολάου, 59χρονος ημεδαπός, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Χαλκιδικής, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 8 μηνών, για το αδίκημα της καταδολίευσης δανειστών. 

 


💃 Το 2ο Παιδικό - Εφηβικό Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών θα φιλοξενηθεί στην κεντρική πλατεία του Διονυσίου το Σάββατο 20 και την Κυριακή 21 Ιουνίου, με ώρα έναρξης τις 20:00.
Παιδιά και έφηβοι από τη Χαλκιδική, την Καστοριά και την Έδεσσα θα παρουσιάσουν χορούς και μουσικές παραδόσεις από όλη την Ελλάδα.

 

booked.net

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα