Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Πιστοποίηση σε 18 μέλη της Βάσης Ετοιμότητας Κασσάνδρας

Με πρωτοβουλία της Βάσης Ετοιμότητας Κασσάνδρας λειτούργησε από το Δεκέμβρη βασική σχολή εκπαίδευσης με μαθήματα και πρακτική εξάσκηση, την οποία παρακολούθησαν 18 άτομα και περιελάμβανε τις θεματικές ενότητες: "Πρώτες βοήθειες- Προσανατολισμός - Επιβίωση - Εκμάθηση κόμπων - Τηλεπικοινωνίες - Ασφάλεια στο υγρό στοιχείο - Αντιμετώπιση μαζικών καταστροφών".

 

Τα μέλη αφού ολοκλήρωσαν την εκπαίδευση και πέρασαν επιτυχώς γραπτές εξετάσεις και πρακτική άσκηση πήραν την πιστοποίηση, σε μια σεμνή τελετή που πραγματοποιήθηκε στην Κασσανδρεία και τους αποδόθηκαν οι βεβαιώσεις και η ταυτότητα του δόκιμου μέλους. 

Τις βεβαιώσεις απένειμαν ο Δήμαρχος Κασσάνδρας, ο διοικητής του Πυροσβεστικού κλιμακίου Κασσάνδρας και ο διοικητής του ΑΤ Κασσανδρείας. Έτσι η Βάση Ετοιμότητας Κασσάνδρας αριθμεί 27 μέλη.

 

Να σημειωθεί ότι η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης είναι μη Κυβερνητική Οργάνωση Έρευνας και Διάσωσης, τα μέλη της οποίας συμμετέχουν εθελοντικά σε επιχειρήσεις από το 1978. Υπάρχει Παράρτημα Χαλκιδικής με έδρα τα Νέα Μουδανιά και βάσεις ετοιμότητας στην Κασσάνδρα και τη Μεγάλη Παναγία. 

halkidikinews.gr


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα