Πέμπτη, 30 Ιουλίου 2026

Ε Επικαιρότητα

Εργασίες διαγράμμισης στο οδικό δύκτιο από και προς Βαρβάρα

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες διαγράμμισης από το Δήμο Αριστοτέλη των οδικών αξόνων:

1) Νεοχωρίου-Βαρβάρας

2) Βαρβάρας-Ολυμπιάδας (και μέσω Κρανιάς)

3) κεντρικός οδικός άξονας της κοινότητας Βαρβάρας.

Ήταν μια απαραίτητη παρέμβαση για την ασφάλεια των οδηγών της όμορφης αλλά και δύσκολης ορεινής διαδρομής.

Οι δημότες από τη Βαρβάρα και την Ολυμπιάδα, αλλά και οι επισκέπτες των οικισμών, θα μπορούν να χρησιμοποιούν με ασφάλεια τον οδικό άξονα που συνδέει τα δύο δημοτικά διαμερίσματα, και του οποίου το οδόστρωμα είχε υποστεί σημαντικές ζημίες, έχοντας μετατραπεί σε έναν δρόμο διάσπαρτο από παγίδες για τα διερχόμενα οχήματα.

 


🏛️ Έκθεση εικαστικών έργων της Άννης Καλτσίδου με τίτλο «α...» διοργανώνει η Εφορεία Αρχαιοτήτων Χαλκιδικής και Αγίου Όρους στον Βυζαντινό Πύργο της Γαλάτιστας, στο πλαίσιο του διαλόγου της σύγχρονης καλλιτεχνικής δημιουργίας με τα μνημεία. H έκθεση θα διαρκέσει έως τις 31 Αυγούστου 2026. Την επιμέλεια έχουν οι αρχαιολόγοι Όλγα Ιασονίδου και Βαγγέλης Μαλαδάκης.

 

booked.net

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.