Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Ο διοικητής του Νοσκομείου Πολυγύρου για τους νοσηλευτές

Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα νοσηλευτή ο διοικητής του Νοσκομείου Πολυγύρου, Κωνσταντίνος Δεδελούδης σε μήνυμά του ανέφερε:

 

"Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ δεν είναι αρκετό, ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ είναι λίγο... σεβασμός στο έργο τους είναι το ελάχιστο που μπορεί ο κάθε πολίτης να επιδεικνύει απέναντι σε αυτούς τους ανθρώπους, που κάθε μέρα δίνουν "μάχη" στα νοσοκομεία...περιθάλπτουν, φροντίζουν, παρηγορούν, στηρίζουν όλους εμάς και τους οικείους μας όποτε και να τους χρειαστούμε...


Δεν χρειάζεται να περιμένουμε την Παγκόσμια Ημέρα Νοσηλευτή για να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας και να υποκλιθούμε στον αγώνα τους! Οφείλουμε όλοι μας να αναγνωρίσουμε εμπράκτως σε καθημερινή βάση την ανεκτίμητης αξίας συνεισφορά τους όχι μόνο σε περιόδους υγειονομικής κρίσης, όπως αυτή που βιώνουμε εδώ και έναν χρόνο, αλλά κάθε έτος, κάθε μήνα, κάθε μέρα!


Αγαπητές μου νοσηλεύτριες και νοσηλευτές, εύχομαι από καρδιάς καλή δύναμη, καλό κουράγιο και πάνω απ΄όλα υγεία! Είναι, ειλικρινά, τιμή μου που μου δόθηκε η ευκαιρία να συνεργαστώ μαζί σας και να διαπιστώσω ιδίοις όμμασι με πόσο υψηλό αίσθημα ευθύνης, ενσυναίσθησης και δύναμη ψυχής δίνεται καθημερινά τον "αγώνα σας"!
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ "


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα