Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Με επιτυχία η Αιμοδοσία της Τράπεζας Αίματος Νέας Ποτιδαίας

Την Κυριακή των Βαΐων οι κάτοικοι της Ν. Ποτίδαιας συμμετείχαν στην Εθελοντική Αιμοδοσία τη Τράπεζας Αίματος Νέας Ποτιδαίας και έστειλαν το καλύτερο μήνυμα. Μήνυμα αγάπης, ανθρωπισμού και κοινωνικής προσφοράς.


 «Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν στον “εμπνευστή” της Τράπεζας Αίματος Νέας Ποτίδαιας, τον ιατρό κ. Ιωάννη Σώη, καθώς και στον Πρόεδρο και το Τοπικό  Συμβούλιο της Κοινότητας Νέας Ποτίδαιας,  για την εξαιρετική διοργάνωση της εθελοντικής αιμοδοσίας. Συγχαρητήρια όμως αξίζουν στους εθελοντές οι οποίοι αιμοδότησαν και αφιέρωσαν δέκα λεπτά από τον χρόνο τους, για να στηρίξουν αυτή τη σημαντική κίνηση ανθρωπιάς.
Γιατί, δέκα λεπτά από τον χρόνο μας, μπορεί να είναι λίγα, είναι όμως αρκετά για να σώσουν μία ζωή: τη δική μας, του παιδιού μας, του συγγενή μας, του φίλου μας, του συνανθρώπου μας», ανέφερε ο Δήμαρχος Νέας Προποντίδας Μανώλης Καρράς.

Η αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε κατόπιν ραντεβού και τηρήθηκαν απαρέγκλιτα όλα τα απαραίτητα μέτρα για τον περιορισμό της εξάπλωσης του Covid-19.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα