Δευτέρα, 07 Σεπτεμβρίου 2026

Ε Επικαιρότητα

Νεκρός εντοπίστηκε ο Ρουμάνος που αγνοούταν στο Άγιο Όρος

Νεκρός ανασύσθηκε ο 47χρονος Ρουμάνος που είχε εξαφανιστεί στη θαλάσσια περιοχή Αρσανά Μορφονού του Αγίου Όρους.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, εθεάθη να μεταβαίνει για διενέργεια αλιείας με λέμβο περίπου 2,5 μ., η οποία ανετράπη.

 

Το Σάββατο το πρωί ειδοποιήθηκαν οι λιμενικές αρχές του Αγίου Όρους ότι η σωρός ενός άνδρα βρισκόταν στον αρσανά του Ιερού κελίου του Αγίου Χαραλάμπους, βορειότερα της Ιεράς Μονής Ιβήρων.

 

Στις 12:00 το μεσημέρι έγινε η ταυτοποίηση της σωρού του 47χρονου άνδρα από τον ιερομόναχο που τον απασχολούσε ως εργάτη.

Σύμφωνα με το athoszone, ήταν πατέρας 2 ανήλικων παιδιών και εργαζόταν στο Άγιον Όρος πάνω από 15 χρόνια, ενώ ο αδελφός του εργάζεται στην Ιερισσό.

Τον Νίκο Καββαδία, 50 χρόνια μετά τον θάνατό του, τιμούν το Κέντρο Πολιτισμού Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, η Περιφερειακή Ενότητα Χαλκιδικής και ο Δήμος Πολυγύρου με τη μουσικοποιητική παράσταση «Τραγουδάμε Καββαδία – 50 χρόνια μετά…».  Η παράσταση θα παρουσιαστεί τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου, στις 20:00, στο Ανοιχτό Θέατρο Πολυγύρου, στο πλαίσιο του 18ου Φεστιβάλ Πολυγύρου.
Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη, χωρίς κρατήσεις.

 

booked.net

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.