Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Η ΟΝΝΕΔ Χαλκιδικής στελεχώνει τους τομείς της

Η ΟΝΝΕΔ Χαλκιδικής θα προχωρήσει στη στελέχωση  διαφόρων τομέων στη Οργάνωση με διαφορετικές θεματικές ενότητες. Καλεί τους ενδιαφερόμενους να καταθέσουν τις προτάσεις τους και να δηλώσουν την συμμετοχή τους σ΄ αυτές.

 

Η διάρθρωση των τομέων θα έχει ως εξής : Τομεάρχης και πολυμελής γραμματεία μελών ανά τομέα. Ενδεικτικές θεματικές τομέων : Νεανική επιχειρηματικότητα, Αγροτικών Θεμάτων, Τουρισμού, Γυναικείων Θεμάτων, Αθλητισμού, Περιβάλλοντος, Κοινωνικών θεμάτων.

 

«Ουσιαστικά καλείστε να συμμετέχετε σε μία ομάδα ατόμων με κοινά ενδιαφέροντα και ανησυχίες με εσάς, να συζητήσετε και να προτείνετε λύσεις και δράσεις προς συμφέρον του τόπου μας.

Τα γραφεία μας στον Πολύγυρο θα είναι ανοιχτά το Σάββατο 1 Απριλίου από τις 10 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι για όσους επιθυμούν να μας γνωρίσουν ή να μας μιλήσουν» αναφέρει η ΟΝΝΕΔ σε ανακοίνωσή της.

Για όσους δεν μπορούν να παρευρεθούν για πρακτικούς λόγους η εκδήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής στους τομείς μας μπορεί να πραγματοποιηθεί και με προσωπικό μήνυμα στην σελίδα στο Facebook ΟΝΝΕΔ Χαλκιδικής. 

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα