Παρασκευή, 16 Απριλίου 2021

Ε Επικαιρότητα

Πόρτο Καρράς: Σε ένα μήνα το πόρισμα

Με καθυστέρηση ενός μήνα αναμένεται τελικά να ολοκληρωθεί ο έλεγχος, βάσει του οποίου θα οριστικοποιηθεί το τελικό ποσό που θα εισπράξει η Τεχνική Ολυμπιακή από την πώληση του ξενοδοχειακού συγκροτήματος του Πόρτο Καρράς στην Belterra του ομίλου Σαββίδη.

 

Ο ανεξάρτητος σύμβουλος ζήτησε πρόσθετες διευκρινίσεις ώστε να ολοκληρώσει τον έλεγχο, γεγονός που οδήγησε στη σχετική καθυστέρηση.

 

Υπενθυμίζεται ότι το συνολικό τίμημα ανήλθε σε 205 εκατ. ευρώ, από το οποίο η εισηγμένη έχει εισπράξει 73 εκατ. ευρώ, ενώ επιπλέον 33,3 εκατ. ευρώ έχουν κατατεθεί σε λογαριασμό μεσεγγύησης, έως ότου ολοκληρωθεί η σχετική διαδικασία. Ο εν λόγω έλεγχος θα καθορίσει εάν η Τεχν. Ολυμπιακή θα εισπράξει το σύνολο του ποσού ή μέρος αυτού. 

 

Η διοίκηση της εισηγμένης εκτιμά πως θα εισπράξει τελικά περί τα 106 εκατ. ευρώ, σχεδιάζοντας επενδύσεις στη ναυτιλία, στην αγορά ακινήτων, στην πράσινη ενέργεια και στη διαχείριση απορριμμάτων.

πηγή: kathimerini.gr

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα