Παρασκευή, 16 Απριλίου 2021

Ε Επικαιρότητα

Ο Ν. Παπακωνσταντίνου αντιδήμαρχος Πολυγύρου για θέματα Πρωτογενούς Τομέα

Την αντιδημαρχία Πρωτογενούς Τομέα Αγροτικών Θεμάτων, Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης και Αγροτουρισμού, αναλαμβλανει με απόφαση του δημάρχου Πολυγύρου, Αστέριου Ζωγράφου, ο Νίκο Παπακωνσταντίνου.


Ο κ. Ζωγράφος δήλωσε:

"Το πρώτο βήμα για να περάσουμε από την εποχή των λέξεων σε αυτή των πράξεων  για τη στήριξη του πρωτογενούς τομέα έγινε σήμερα .Η Δημοτική Αρχή αντιλαμβανόμενη τη σημασία που έχει για την ανάπτυξη της περιοχής η στήριξη της πρωτογενούς παραγωγής έχει αναθέσει μια στοχευμένη Αντιδημαρχία για θέματα Αγροτικής Ανάπτυξης και Αγροτουρισμού στο Νίκο Παπακωνσταντίνου, με στόχο να συνδράμει όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματικά στην αντιμετώπιση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο αγροτικός κόσμος του Δήμου αλλά και στην εξέλιξη και τη δημιουργία αναπτυξιακών προοπτικών. Η εμπειρία που διαθέτει ο Νίκος σε ότι αφορά τον Πρωτογενή τομέα αλλά και η αγάπη του για τον τόπο θα αποτελέσουν τους κινητήριους μοχλούς, ώστε να είναι απολύτως επιτυχημένο το νέο μας  εγχείρημα.
 Η στήριξη και η εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του δεδομένη και είμαι σίγουρος ότι θα φανεί αντάξιος των προσδοκιών μας".

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα