Δευτέρα, 23 Φεβρουαρίου 2026

Ε Επικαιρότητα

Τράπεζα Αίματος δημιούργησαν οι κάτοικοι του Αγ. Νικολάου

Τη δική τους Τράπεζα Αίματος δημιούργησαν οι κάτοικοι του Αγίου Νικολάου μετά από πρωτοβουλία που ανέλαβε ο Πολιτιστικός Σύλλογος "Η Βουρβουρού".

Πολύ συγκινητική ήταν η παρουσία της νεολαίας του χωριού που έστειλε ένα ένα ηχηρό μήνυμα. Συγκεντρώθηκαν συνολικά 51 φιάλες αίματος από τους 70 εθελοντές που συμμετείχαν στην αιμοδοσία.

 

"Ευχαριστούμε το προσωπικό του Νοσοκομείου Άγιος Παύλος για τον αγώνα τους αυτές τις δύσκολες μέρες. Υποσχόμαστε σύντομα ακόμα μια Αιμοδοσία για αυτούς που δεν μπόρεσαν να είναι παρόντες σήμερα αλλά και για αυτούς που δεν μπόρεσαν να δώσουν αίμα για κάποια μικροπροβλήματα" ανέφεραν τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου.

🎵 Την 1η Χειμερινή Χορωδιακή Συνάντηση διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Η Κασσάνδρα» το Σάββατο 28 Φεβρουαρίου στις 5:00 μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Κασσάνδρειας. Πρόκειται μια γιορτή του χορωδιακού τραγουδιού που φιλοδοξεί να αποτελέσει έναν νέο πολιτιστικό θεσμό για τον τόπο.

🎭 Την κωμωδία των Ρέππα – Παπαθανασίου "Δυόμισι φόνοι και ένα bulldog", σε διασκευή και σκηνοθεσία του Ορέστη Τεάζη, ανεβαζει η θεατρική ομάδα του Πολιτιστικού Συλλόγου ΑΠΑΜΕΙΑ στο Δημοτικό Θέατρο Ν. Μουδανιών. Η πρεμιέρα του έργου έγινε το Σάββατο 7 Φεβρουαρίου και οι επόμενες παραστάσεις έχουν προγραμματιστεί για τις 8, 9, 11, 14, 15 και 16 Φεβρουαρίου την ίδια ώρα στον ίδιο χώρο.

 


booked.net

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα