Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Αναστέλλονται προσωρινά οι κατεδαφίσεις στην παραλία της Νικήτης

Αναστέλωνται προσωρινά οι κατεδαφίσεις των αμμοκρατών στην παραλία της Νικήτης μετά και τη συνάντηση της δημοτικής αρχής Σιθωνίας με το Συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας Θράκης, Ιωάννη Σάββα.

Στη συνάντηση του δημάρχου Σιθωνίας, Κυπαρίσση Ντέμπλα με τον συντονιστή της Αποσκετνρωμένης παραβρέθηκε και ο αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής, Γιάννης Γιώργος και εβεβαιώθηκε μέσω των συναρμόδιων υπουργείων η κατάθεση τροπολογίας την Πέμπτη, η οποία θα δίνει τη δυνατότητα αναστολής εκτέλεσης των πρωτοκόλλων κατεδάφισης.


Ο συντονιστής έδειξε κατανόηση στα θέματα που τέθηκαν και δεσμεύτηκε στην επιτάχυνση των διαδικασιών μέσω των υπηρεσιών του, ύστερα από σχετικές μελέτες.


Ο δήμαρχος σε δηλώσεις του ευχαρίστησε τους κατοίκους της Νικήτης που συμπαραστάθηκαν έμπρακτα και ομόψυχα στις ενέργειες της διοίκησης, τον αντιπεριφερειάρχη Χαλκιδικής, Γιάννη Γιώργο για την πολύτιμη συνδρομή του στην επίλυση του ζητήματος και τους παρόντες βουλευτές Κυριακή Μάλαμα και Απόστολο Πανά.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα