Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Έρχονται δύο νέα γήπεδα 5x5 σε Πολύγυρο και Ορμύλια

Μετά τη δημιουργία  τριών νέων γηπέδων 5x5, στην Κρήμνη, τα Ριζά και την Όλυνθο και τις συμπληρωματικές εργασίες που χρειάστηκαν για το γήπεδο 5x5 στα Ψακούδια, την αθλητική σκυτάλη παίρνει ο Πολύγυρος και η Ορμύλια.

 

Συγκεκριμένα με απόφαση του υπουργείου Εσωτερικών εντάχθηκε στο πρόγραμμα «Φιλόδημος» η  «Κατασκευή, επισκευή και συντήρηση Αθλητικών Εγκαταστάσεων του Δήμου Πολυγύορυ»  συνολικού προϋπολογισμού 578.650 ευρώ.

Το έργο περιλαμβάνει:


? Νέο γήπεδο 5x5 στο Κέντρο Νεότητας Πολυγύρου

? Επισκευή και συντήρηση του υφιστάμενου γηπέδου στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Πολυγύρου.

? Νέο γήπεδο 5x5 στην Ορμύλια.


Ο δήμαρχος Πολυγύρου, Αστέριος Ζωγράφος δήλωσε: "Ευχή όλων μας είναι τα νέα γήπεδα, να αποτελέσουν κοιτίδες άθλησης έτσι ώστε όλο και περισσότεροι πολίτες ανεξαρτήτου ηλικίας να ασχοληθούν με τον αθλητισμό.
Τέλος με απόφαση του Υπουργείου Εσωτερικών εγκρίθηκε η προμήθεια και τοποθέτηση 12 στεγάστρων για στάσεις λεωφορείων, οι οποίες και θα τοποθετηθούν στο Δήμο μας για την εξυπηρέτηση των δημοτών μας, με συνολικό προϋπολογισμό 41.991,36 ευρώ. Στόχος μας είναι η συνεχής βελτίωση της ποιότητος ζωής των πολιτών μας".


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα