Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Κορωνοϊός: Τα κρούσματα του τελευταίου 24ωρου

Σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ, 1.424 νέα κρούσματα κορωνοϊού εντοπίστηκαν στην Ελλάδα, το τελευταίο 24ωρο. Παράλληλα, αυξήθηκε ο απολογισμός των θυμάτων της πανδημίας, ενώ παραμένει σε υψηλά επίπεδα ο αριθμός των διασωληνωμένων ασθενών στις ΜΕΘ.

Στη Χαλκιδική εντοπίστηκαν 22 νέα κρούσματα.

Όσον αφορά στα εγχώρια κρούσματα, 680 προέρχονται από την Αττική και 155 από τη Θεσσαλονίκη. 65 νέοι φορείς του ιού εντοπίστηκαν στην Αχαΐα, 43 στην Εύβοια, 42 στην Αιτωλοακαρνανία, 35 στη Λάρισα και 31 στο Ηράκλειο της Κρήτης.

 

Rapid test στα Ν. Μουδανιά

Κλιμάκιο του ΕΟΔΥ αποτελούμενο από την Κινητή Ομάδα Υγείας (ΚΟΜΥ) θα βρίσκετε την Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2021 από τις 9:30 έως τις 14:00, στην αρχή της Τζαβούρα στα Ν. Μουδανιά (περιοχή του Ηρώου).

Όσοι επιθυμούν να κάνουν το τεστ, μπορούν να προσέρχονται στο σημείο με το αυτοκίνητό τους και:
• Να γνωρίζουν απαραίτητα το ΑΜΚΑ τους και τον αριθμό κινητού τηλεφώνου τους (η ενημέρωση θα γίνει με σχετικό μήνυμα που θα σταλεί στο κινητό του πολίτη που εξετάσθηκε).
• Να στείλουν με SMS τον κωδικό 1 στο 13033 για την μετακίνηση τους.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα