Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Ολοκληρώνονται οι εργασίες στο Δημοτικό βρεφικό σταθμό στα Ν. Μουδανιά

Τις εργασίες που πραγματοποιούνται στο κτίριο, στο οποίο θα στεγαστεί σύντομα ο νέος Δημοτικός βρεφικός σταθμός στα Ν. Μουδανιά, επιθέωρησε από κοντά ο δήμαρχος Ν.Προποντίδας, Μ. Καρράς. Το κτίριο βρίσκεται απέναντι από το Προσκοπείο κι όταν λειτουργήσει θα φιλοξενήσει 24 βρέφη.


«Μετά τη Ν. Καλλικράτεια σύντομα και τα Ν. Μουδανιά θα διαθέτουν Δημοτικό βρεφικό σταθμό. Ήταν μία ανάγκη, που έπρεπε να καλύψουμε, ώστε να διευκολύνουμε τους εργαζόμενους γονείς, καθώς οι Δημοτικοί Παιδικοί σταθμοί δέχονται παιδιά άνω των 2,5 ετών.


Είναι μία σημαντική δομή, που θα λειτουργήσει μέσω της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου. Στόχος μας ήταν και παραμένει να φτιάξουμε ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας, να τους δώσουμε τα καλύτερα εφόδια και τις καλύτερες συνθήκες από τη βρεφική ακόμα ηλικία» δήλωσε ο Δήμαρχος Μ. Καρράς.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα