Πέμπτη, 19 Μαρτίου 2026

Ε Επικαιρότητα

Έργα αγροτικής οδοποιίας προγραμματίζει ο Δήμος Κασσάνδρας

Ο Δήμος Κασσάνδρας διεκδικεί με πλήρη φάκελο μελετών χρηματοδότηση ύψους 7.675.960 € από την Πράξη «Ανάπτυξη της υπαίθρου – Αγροτική οδοποιία Δήμου Κασσάνδρας» του Προγράμματος Ανάπτυξης και Αλληλεγγύης για την Τοπική Αυτοδιοίκηση «Αντώνης Τρίτσης».


Η περιλαμβάνει την ασφαλτόστρωση και τη βελτίωση της λειτουργίας αγροτικού δικτύου ολικού μήκους 34,50 χιλιομέτρων περίπου στο σύνολο των αγροτικών περιοχών του Δήμου Κασσάνδρας.



"Δουλέψαμε πολύ και καταθέσαμε μια ολοκληρωμένη πρόταση στο Πρόγραμμα, για την αγροτική οδοποιία στην Κασσάνδρα. Η καθημερινότητα των συνδημοτών μας αγροτών θα είναι εύκολη και χωρίς προβλήματα. Δεσμευτήκαμε γι' αυτό. Η Κασσάνδρα και οι Κασσανδρινοί αγρότες αξίζουν καλύτερες μέρες" δήλωσε μεταξύ άλλων η δήμαρχος Κασσάνδρας, Αναστασία Χαλκιά.

🐝 Σεμινάριο Μελισσοκομίας θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 31 Μαρτίου 2026 στις 16:00, στις εγκαταστάσεις του Μελισσοκομικού Συνεταιρισμού Νικήτης. Κεντρική εισηγήτρια του σεμιναρίου θα είναι η Δρ. Φανή Χατζήνα, Διευθύντρια του Ινστιτούτου Επιστήμης Ζωικής Παραγωγής (πρώην Ινστιτούτο Μελισσοκομίας).

 


booked.net

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα