Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Νέες θέσεις εργασίας στο Δήμο Σιθωνίας

Την πρόσληψη δεκαοκτώ (18) υπαλλήλων έκτακτου προσωπικού διάρκειας έως 05/07/2021 που θα πλαισιώσουν και θα στηρίξουν τις υπηρεσίες στην ευρύτερη περιοχή της Σιθωνίας και τις υπηρεσιακές ανάγκες που δημιουργούνται από την πανδημία του COVID-19.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι τέσσερις (4) ημέρες (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) και αρχίζει από την επομένη της ανάρτησής της παρούσας στο χώρο ανακοινώσεων του Δημαρχείου Σιθωνίας, ήτοι εως και την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22/01/2021, 13.00μμ.

Αναλυτικά πρόκειται για:

  • τρεις (3) ΠΕ Διοικητικού,
  • δύο (2) ΔΕ Διοικητικού,
  • έξι (6) ΥΕ Γενικών Καθηκόντων,
  • τέσσερις (4) ΔΕ Οδηγοί Απορριμματοφόρου,
  • ένα (1) ΔΕ Ηλεκτρολόγο και
  • δύο (2) ΔΕ Χειριστές Μηχανημάτων Έργου.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ
1. Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της αστυνομικής τους ταυτότητας
2. Πιστοποιητικό οικ.κατ/σης ή πιστοποιητικό γέννησης για τους άγαμους
3. Φωτοαντίγραφο του τίτλου των σπουδών τους για όσους απαιτείται.
4. Πιστοποιητικό γνώσης χειρισμού Ηλεκτρονικών υπολογιστών.
5. Ισχύουσα επαγγελματική άδεια οδήγησης Γ΄ κατηγορίας για όσους απαιτείται.
6. Άδεια Χειριστή Μηχανημάτων Έργων
7. Άδεια Ηλεκτρολόγου
8. Υπεύθυνη δήλωση ότι δεν έχουν κώλυμα κατά το άρθρο 8 του υπαλληλικού κώδικα (δηλ. να μην έχουν καταδικαστεί ή να μην είναι υπόδικοι για εγκληματική δράση ή να μην έχουν στερηθεί τα πολιτικά τους δικαιώματα) και να έχουν την υγεία και τη φυσική καταλληλότητα που τους επιτρέπει την εκτέλεση των καθηκόντων των ανωτέρω θέσεων.
9. Υπεύθυνη δήλωση στην οποία να δηλώνουν αν το αμέσως προηγούμενο δωδεκάμηνο, που συμπληρώνεται κατά την τελευταία ημέρα της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων, έχουν απασχοληθεί σε δημόσια υπηρεσία η νομικό πρόσωπο του άρθρου 14 παρ.1 του Ν.2190/1994 με την ιδιότητα του εποχιακού υπαλλήλου ή για κάλυψη περιοδικών ή πρόσκαιρων αναγκών ή όχι. Σε περίπτωση που έχουν απασχοληθεί να δηλώσουν την υπηρεσία στην οποία απασχολήθηκαν και την ακριβή χρονική διάρκεια της απασχόλησης (έναρξη και λήξη).

 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΔΩ


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα