Δευτέρα, 12 Απριλίου 2021

Ε Επικαιρότητα

Ο Ευθ. Καρανάσιος σχολιάζει την απουσία εκπροσώπου της Κυβέρνησης στην πρωτεύουσα του νομού

Με ένα καυστικό κείμενο ο πρώην βουλευτής της ΝΔ Ευθύμης Καρανάσιος σχολιάζει στο προσωπικό του Blog την απουσία εκπροσώπου της Κυβέρνησης από τις επετειακές εκδηλώσεις στην πρωτεύουσα του νομού. 

Την χθεσινή μέρα δεν υπήρχε κανείς να καταθέσει στεφάνι εκ μέρους της Κυβέρνησης στον Πολύγυρο κάτι που είχε να συμβεί παρά πολλά χρόνια και σχολιάστηκε δυσμενώς από τους Πολυγυρινούς. 

Ο Ευθύμης Καρανάσιος γράφει τα εξής:

 

"Υπάρχει και πιο κάτω;

Φταίει ότι οι Υπουργοί και άλλοι αξιωματούχοι της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ είναι πολύ απασχολημένοι με το να… σώσουν την χώρα;

Φταίει ότι άρχισαν μάλλον να υπολογίζουν την οργή του λαού για τα πεπραγμένα τους; Ή μήπως τελικά είναι μία ένδειξη του πόσο υποβαθμισμένη  είναι η Χαλκιδική μας στην κεντρική εξουσία;

Έτσι για πρώτη φορά μετά από πάρα πολλά χρόνια (ούτε θυμάμαι πότε) δεν υπήρχε εκπρόσωπος της κυβέρνησης (ως είθισται) στις χθεσινές επετειακές εκδηλώσεις για την 25η Μαρτίου που έγιναν στον Πολύγυρο. !!!

Και αναρωτιέμαι: Βρήκαμε πάτο ή υπάρχει και πιο κάτω;" 

 

halkidikinews.gr

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα