Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Πολύγυρο

Κατά τη διάρκεια της φόρτωσης μπαζών σε φορτηγά οχήματα, λόγω κατεδάφισης κτιρίου στην οδό Τερτσέτη στον Πολύγυρο, στις 15 & 16-01-2021 και κατά τις ώρες 08:00 - 15:00, απαγορεύεται η κυκλοφορία παντός τροχοφόρου οχήματος επί της δημοτικής οδού Τερτσέτη, από το ύψος της δημοτικής οδού Παπαγεωργάκη μέχρι τη διασταύρωση με την οδό Πολυτεχνείου και η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από τις παράπλευρες οδούς.


Μετά το πέρας των εργασιών, η σήμανση θα αποσυρθεί και η οδός θα αποδοθεί πλήρως στην κυκλοφορία, χωρίς να επιβαρύνεται τo οδόστρωμα με διάφορα αδρανή υλικά ένεκα των εργασιών, πληρώντας όλες τις προϋποθέσεις, συμπεριλαμβανομένης και της οριζόντιας και κάθετης σήμανσης, μερίμνη του εργολήπτη του έργου.



Με μέριμνα και ευθύνη του εργολήπτη του έργου και των εκτελούντων εν γένει τις εργασίες, να γίνει η απαραίτητη και προβλεπόμενη σήμανση, καθώς και η τοποθέτηση δύο (2) τουλάχιστον σηματωρών στην αρχή και το πέρας του μετώπου των εργασιών, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.2696/99 «περί Κ.Ο.Κ.» όπως τροπ. με Ν.3542/07 και της υπ’ αριθμ. ΔΜΕΟ/Ο/613 ΦΕΚ 905 Β’ από 20-5-2011 απόφασης Υφυπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, προς αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων και την έγκαιρη ενημέρωση των οδηγών.

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα