Δευτέρα, 08 Μαρτίου 2021

Ε Επικαιρότητα

Ενίσχυση της υλικοτεχνικής υποδομής του Νοσκομείου Χαλκιδικής

Δύο συσκευές παροχής Υψηλής Ροής Οξυγόνου - High Flow Oxygen Therapy παρέλαβε ο διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Χαλκιδικής, Κωνσταντίνος Δεδελούδης. Οι συσκευές παραχωρήθηκαν από το Ωνάσειο μετά από παρέμβαση του βουλευτή Χαλκιδικής, Απόστολου Πάνα.

 

Οι συγκεκριμένες συσκευές χρησιμοποιούνται μεταξύ άλλων σε ασθενείς με υποξαιμική αναπνευστική ανεπάρκεια, ενώ η πρόσφατη εμπειρία σε ασθενείς με COVID-19 έχει δείξει ενθαρρυντικά αποτελέσματα.


​«Θέλω να ευχαριστήσω το Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο» ανέφερε ο κ.Πάνας « για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημά μας, παρέχοντας τις συγκεκριμένες συσκευές με τον αναγκαίο εξοπλισμό τους. Οι συσκευές καλύπτουν μια σημαντική ανάγκη του Γενικού Νοσοκομείου Χαλκιδικής και συμβάλλουν στην αναβάθμισή του, δίνοντας ένα ακόμα όπλο στα χέρια των υγειονομικών του τόπου μας στη μάχη που δίνουν απέναντι στην πανδημία. Χαίρομαι, που οι από κοινού συντονισμένες προσπάθειες σε αυτή την κρίσιμη συγκυρία φέρνουν το επιθυμητό αποτέλεσμα για τη Χαλκιδική μας!».

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα