Τρίτη, 20 Απριλίου 2021

Ε Επικαιρότητα

Πρόστιμα 327.600 ευρώ -10 πρόστιμα στη Χαλκιδική

Σε συνολικά 59.476 ελέγχους για την τήρηση των μέτρων, προχώρησαν χθες οι αρμόδιες ελεγκτικές υπηρεσίες (ΕΛ.ΑΣ., Λιμενικό Σώμα και Δημοτική Αστυνομία.

 

Όπως αναφέρει σε σχετική ενημέρωσή της η Εθνική Αρχή Διαφάνειας διαπιστώθηκαν 1.007 περιπτώσεις παραβίασης των μέτρων επιδημιολογικού συναγερμού, επιβλήθηκαν πρόστιμα ύψους 327.600 ευρώ, ενώ πέντε επιχειρήσεις υποχρεώθηκαν σε αναστολή της λειτουργίας τους για διάστημα 15 ημερών.

 

Στη Χαλκιδική διενεργήθηκαν 540 έλεγχοι και επιβλήθηκαν 10 πρόστιμα για άσκοπη μετακίνηση και 4 για μη χρήση μάσκας, από τις αστυνομικές αρχές την ημέρα της Πρωτοχρονιάς. Να σημειωθεί ότι τα 8 πρόστιμα αφορούσαν την κυκλοφορία πολιτών χωρίς τα απαραίτητα έγγραφα και 2 για μετακίνηση σε ώρες απαγόρευσης της κυκλοφορίας. Επιπλέον, 4 πρόστιμα επιβλήθηκαν σε πεζούς για μη χρήση μάσκας.

 

Από το σύνολο των 59.476 ελέγχων στη χώρα, οι 57.498 πραγματοποιήθηκαν από την Ελληνική Αστυνομία. Οι κυριότερες παραβάσεις αφορούσαν μη χρήση μάσκας, μη τήρηση ειδικών όρων λειτουργίας επιχειρήσεων και μη νόμιμη μετακίνηση.

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα