Τρίτη, 19 Οκτωβρίου 2021

Ε Επικαιρότητα

Πρόστιμα σε 9 ανήλικους για κορονοπάρτι στη Χαλκιδική

Λίγο πριν την Πρωτοχρονιά 9 ανήλικοι το έδωσαν και κατάλαβε στο ξέφρενο κορονοπάρτι που διοργάνωσαν, αλλά λογάριαζαν χωρίς... τον ξενοδόχο.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του halkidikinews.gr το απόγευμα της Τετάρτης οι 9 νεαροί είχαν ετοιμάσει τα πάντα για να διασκεδάσουν σε ενοικιαζόμενο διαμέρισμα στη Βουρβουρού.

 

Επέλεξαν το ενοικιαζόμενο διαμέρισμα για να μην γίνουν αντιληπτοί και να μην ενοχλήσουν τους γονείς τους, ενώ η Βουρβουρού, που είναι τουριστικό θέρετρο, την περίοδο αυτή είναι άδεια από κόσμο.

 

Με ποτά και μουσική το πάρτι πήγαινε καλά, μέχρι που τους εντόπισαν άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Σιθωνίας που πραγματοποιούσαν περιπολία στην περιοχή.

 

Οι αστυνομικοί μπήκαν στο διαμέρισμα και βεβαιώθηκαν και στους 9 ανήλικους, διοικητικές παραβάσεις 300 ευρώ στον καθένα. Να σημειωθεί ότι συναθροίσεις επιτρέπονται για τις ημέρες 24, 25, 31 Δεκεμβρίου 2020 και 1Ιανουαρίου 2021, με ανώτατο όριο εννέα συμμετεχόντων που προέρχονται από έως δύο οικογένειες.

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα