Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Εμπορικά καταστήματα επισκέφτηκε η Κυριακή Μάλαμα

Εμπορικά καταστήματα στα Νέα Μουδανιά και στη Νέα Καλλικράτεια επισκέφτηκε η βουλευτής Χαλκιδικής του ΣΥΡΙΖΑ, Κυριακή Μάλαμα, στο πλαίσιο της στήριξης του εμπορικού κόσμου της Χαλκιδικής και της καταγραφής των προβλημάτων της αγοράς.

 

Η Κυριακή Μάλαμα πραγματοποίησε τις χριστουγεννιάτικες αγορές της, αποκλειστικά από μικρά εμπορικά καταστήματα της Χαλκιδικής, ενώ συνομίλησε με εμπόρους και πολίτες για το πλαίσιο του “click away” και για τις προοπτικές της τοπικής οικονομίας.

 

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επισκέφτηκε, επίσης, τον δήμαρχο Νέας Προποντίδας κ. Εμμανουήλ Καρρά, συζητώντας όλα τα τρέχοντα προβλήματα της τοπικής αυτοδιοίκησης κι έχοντας την ευκαιρία να ενημερωθεί για τους αναπτυξιακούς σχεδιασμούς του Δήμου.


Όπως τόνισαν οι καταστηματάρχες, οι διαδικασίες του “click away” είναι αδικαιολόγητα γραφειοκρατικές, με αποτέλεσμα να απονθαρύνεται ο κόσμος και να ευνοούνται οι μεγάλες υπεραγορές.


Υπογραμμίστηκε, επίσης, ότι θα μπορούσε το “click away” να συνδυάζεται με την δυνατότητα να εισέρχεται ο πελάτης, με ραντεβού, στο κατάστημα, ώστε να μπορεί να επιλέγει τις αγορές του, χωρίς να δημιουργείται συνωστισμός.


Στην ίδια κατεύθυνση ο Δήμαρχος σημείωσε ότι η παρούσα κατάσταση αυξάνει τις ληξιπρόθεσμες οφειλές προς τα δημοτικά ταμεία, ενώ εάν δεν υπάρξει μία ουσιαστική τόνωση της ζήτησης, ο κίνδυνος για την τοπική οικονομία θα είναι τεράστιος.


Η Κυριακή Μάλαμα επανέλαβε από την πλευρά της, την αμέριστη στήριξη της στους μικρομεσαίους επαγγελματίες της Χαλκιδικής, κάλεσε τον κόσμο να κάνει τα ψώνια του από τα τοπικά καταστήματα, τα οποία έχουν πολύ καλές τιμές, ενώ εξέφρασε την αγωνία της για το αύριο της τοπικής οικονομίας, με δεδομένο ότι στην παρούσα περίοδο, με τα σκληρά περιοριστικά μέτρα, η κυβέρνηση κάνει ότι μπορεί για να επιτείνει την ήδη βαθύτατη κρίση.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα