Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Χριστουγεννιάτικη διανομή προϊόντων του Κοινωνικού Παντοπωλείου Ν. Προποντίδας

Η δεύτερη Χριστουγεννιάτικη διανομή του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Ν. Προποντίδας πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, κατά την οποία παρέλαβαν οι 125 δικαιούχοι, τα εξής: 1 καρτέλα αυγά, 1 κοτόπουλο ή μπουτάκια κοτόπουλο, 1 μεγάλη σακούλα με φρούτα και λαχανικά, 5 κιλά πατάτες και 1 κουτί γλυκά.


Όλα τα προϊόντα της δεύτερης διανομής προήλθαν από δωρεές και χορηγίες εμπόρων και επαγγελματιών του Δήμου.

 

Εξάλλου, οι επιχειρήσεις Tartufo, Pizza 89 (Νέα Μουδανιά) και Family (Νέα Τρίγλια) θα προσφέρουν πίτσες και σαλάτες για τις οικογένειες των δικαιούχων του Κοινωνικού Παντοπωλείου, οι οποίες θα διατεθούν κατά τη διάρκεια των εορταστικών ημερών των Χριστουγέννων.

 

Τα ζαχαροπλαστεία Chez Chocolat (Θεσσαλονίκη), Γιάνταης Γεώργιος (Νέα Μουδανιά) και άλλα τοπικά καταστήματα, προσέφεραν στο Παντοπωλείο μας μελομακάρονα, κουραμπιέδες και σοκολατάκια, τα οποία διατέθηκαν στις οικογένειες των δικαιούχων, ενώ τα κρεοπωλεία « Παλιούρας» και «Κώστας» στα Ν. Μουδανιά που στέκονται συνεχώς στο «πλευρό» της Κοινωνικής Υπηρεσίας, για ακόμη μία φορά  προσέφεραν 10 σακούλες των 10  € και 20 σακούλες των 10 € αντίστοιχα.

Την ίδια ώρα, προσφορές αγάπης στη μνήμη του Ανδρέα Λέλεκα συγκεντρώθηκαν σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου. Πρώτες κατέφθασαν οι σχολικές καθαρίστριες, που στήριξαν με τις προσφορές τους τις ανάγκες του Κοινωνικού Παντοπωλείου. Επιπλέον, ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών «Πλεύση»  και ο Πολιτιστικός Σύλλογος του Διονυσίου «Μέγας Αλέξανδρος»  συγκέντρωσαν αγαθά, που διένειμε η Κοινωνική Υπηρεσία.
Επίσης, πολλοί φίλοι, συνεργάτες και δημότες που θέλησαν να τιμήσουν την μνήμη του έφεραν ο καθένας τη δική του προσφορά στα σημεία συγκέντρωσης. Η κοινωνική υπηρεσία στη συνέχεια φρόντισε να φτάσουν στα σπίτια δημοτών, που έχουν ανάγκη.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα