Κυριακή, 11 Απριλίου 2021

Ε Επικαιρότητα

Ξεκίνησαν οι εργασίες στο δρόμο Θέρμης - Γαλάτιστας

Ξεκίνησαν τη Δευτέρα οι εργασίες για την ολοκλήρωση του οδικού δικτύου Θέρμης - Γαλάτιστας, που αναμένεται να δώσει νέα πνοή ανάπτυξης για την ευρύτερη περιοχή του Δήμου Πολυγύρου.

 

Ο δήμαρχος Πολυγύρου Αστέριος Ζωγράφος σχολίασε:

"Χαίρομαι ιδιαίτερα και έχω κάθε λόγο να είμαι περήφανος, αφού ο αγώνας αυτός ξεκίνησε από τότε που ήμουνα Νομάρχης το 2009 και καταφέραμε μαζί με τους συναδέλφους μου και ιδιαίτερα με τον αρμόδιο αντινομάρχη έργων κ. Γιάννη Τζίτζιο, με τον οποίο κάναμε μεγάλο αγώνα, να χρηματοδοτηθεί το όλο έργο με  το ποσό των 37.650.000 ευρώ, με φορέα υλοποίησης την «Εγνατία Α.Ε». Ολοκληρώνεται λοιπόν με τη σημερινή εργολαβία, για την οποία και ως σημερινή διοίκηση του Δήμου δε σταματήσαμε ούτε λεπτό να πιέζουμε και να παρακολουθούμε.
Επίσης ολοκληρώνεται με πλήρη ασφαλτόστρωση το οδικό δίκτυο Ριζών - Πλατανοχωρίου, που είχαμε καταφέρει, ως διοίκηση της Νομαρχίας, να ενταχθεί σε ειδικό πρόγραμμα αγροτικής ανάπτυξης. Το παραπάνω έργο συνεχίστηκε και ολοκληρώνεται σήμερα από την πλευρά της Περιφέρειας, ως καθολικής διαδόχου της πρώην Νομαρχίας Χαλκιδικής, την οποία και ευχαριστούμε".

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα