Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου 2021

Ε Επικαιρότητα

Εσωτερική οδοποιία στον οικισμό των Ν. Μουδανιών

Συνεχίζονται οι εργασίες που αφορούν το έργο  “Εσωτερική οδοποιία τμημάτων οδών στον οικισμό Ν. Μουδανιών”, προϋπολογισμού 5.600.000€. Πρόκειται για ένα έργο σημαντικό καθώς περιλαμβάνει και εργασίες στην περιοχή του Ελαιώνα δίνοντας έτσι λύση στα χρόνια προβλήματα των κατοίκων του οικισμού. 

Κατά προτεραιότητα ολοκληρώθηκε η κατασκευή του δρόμου που οδηγεί στο 2ο Γυμνάσιο, με την κατασκευή αγωγού ομβρίων υδάτων και κατόπιν την ασφαλτόστρωσή του, ώστε οι μαθητές μας να έχουν ασφαλή πρόσβαση στο σχολείο τους.

Σε φάση κατασκευής οδοστρωσίας βρίσκονται οι δρόμοι του οικισμού “Ελαιώνες” ενώ έχει κατασκευαστεί η ανοικτή αντιπλημμυρική τάφρος και απομένει η κατασκευή του δικτύου παροχέτευσης ομβρίων από σωληνωτούς αγωγούς.

 

Παράλληλα οι εργασίες συνεχίζονται και με την κατασκευή της οδοποιίας προς το 4ο Δημοτικό Σχολείο Ν.Μουδανιών (οδοποιία και πλακοστρώσεις πεζοδρομίων), καθώς και την ανακατασκευή της οδοποιίας στο ρεύμα ανόδου της  λεωφόρου Ελευθερίας.

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα