Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου 2021

Ε Επικαιρότητα

Ανησυχία για την κάθοδο Θεσσαλονικέων στη Χαλκιδική - Μήνυμα του αντιπεριφερειάρχη

Μπορεί η Θεσσαλονίκη να βρίσκεται σε αυξημένη επιτήρηση λόγω των κρουσμάτων κορωνοϊού, η Χαλκιδική ωστόσο παραμένει στο επίπεδο 2 με πιο χαλαρά μέτρα.


Το πενθήμερο, καιρού επιτρέποντος και λόγω των αργιών του Αγίου Δημητρίου και της 28ης Οκτωβρίου, πολλοί Θεσσαλονικείς αναμένεται να κατηφορίσουν προς Χαλκιδική, γεγονός που ανησυχεί τον αντιπεριφερειάρχη Χαλκιδικής, Γιάννη Γιώργο.

Σε μήνυμά του κάνει έκκληση προς Θεσσαλονικείς αλλά και Χαλκιδιώτες που μένουν στην Θεσσαλονίκη να μην μετακινηθούν." Για να μην έχουμε «εκπλήξεις», θερμή παράκληση για το πενθήμερο που έρχεται, ας μείνουμε ο καθένας εκεί όπου βρίσκεται, χωρίς μετακινήσεις (στο «δίδυμο» Θεσσαλονίκη - Χαλκιδική αναφέρθηκε και ο κος Χαρδαλιάς!), ώστε να μπορούμε να αγκαλιαστούμε την Πρωτοχρονιά διαψεύδοντας την κα Παγώνη" έγραψε στα κοινωνικά δίκτυα ο κ. Γιώργος.

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα