Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Αστοιχείωτοι βανδάλισαν το φρσκοβαμμένο Δημοτικό σχολείο παραλίας Διονυσίου

Εικόνες ντροπής αντίκρισαν εκπαιδευτικοί και μαθητές στους τοίχους του Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου της παραλίας Διονυσίου, το οποίο μόλις πριν ένα 24ωρο είχαν βάψει συνεργεία του Δήμου.

 

Ο δήμαρχος Ν. Προποντίδας, Μανώλης Καρράς σχολίασε το συμβάν:

"Προβληματίστηκα αρκετά, αν θα πρέπει να μοιραστώ τις εικόνες αυτές  μαζί σας. Όμως μετά νίκησε η ανάγκη -σε βάση μίας ειλικρινούς σχέσης- να σας καταστήσω κοινωνούς, συμμέτοχους του προβλήματος και γιατί όχι να ακούσω και τη δική σας άποψη.
Εγώ στην αρχή ένιωσα θυμό αλλά μετά απέραντη θλίψη. Στις πρώτες εικόνες θα δείτε το Δημοτικό Σχολείο και Νηπιαγωγείο της παραλίας Διονυσίου φρεσκοβαμμένα. Εικόνες όμορφες, που ταιριάζουν στα παιδιά μας για τα οποία προσπαθούμε καθημερινά να τους προσφέρουμε το καλύτερο.
Στη συνέχεια οι εικόνες της επόμενης ημέρας. Χρειάστηκε μόλις ένα 24ωρο, για να αντικρίσουμε εικόνες ντροπής και θλίψης.
Τα Δημοτικά κτίρια δεν είναι του Δημάρχου αλλά ανήκουν σε όλους τους πολίτες. Ας τα περιφρουρήσουμε επιτέλους, ας τα αγαπήσουμε."


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα