Κυριακή, 14 Ιουλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

H Aνατολική Χαλκιδική ως οινοτουριστικός προορισμός για τους Γερμανούς

Στο Φράιμπουργκ της Γερμανίας, με την μεγάλη οινική ιστορία και δραστηριότητα, βρίσκεται αποστολή του Δήμου Αριστοτέλη με επικεφαλής το Δήμαρχο Στέλιο Βαλιάνο.


Σκοπός του ταξιδιού είναι η επίσκεψη σε οινοποιία, οινικές ενώσεις και τουριστικά γραφεία της περιοχής, για προβολή, ανταλλαγή απόψεων και καλών πρακτικών, αλλά και ένα πρώτο βήμα για την προώθηση της Ανατολικής Χαλκιδικής ως οινοτουριστικού προορισμού.


Αύριο το πρωί ο Δήμαρχος Αριστοτέλη θα συναντηθεί με τον Δήμαρχο του Φράιμπουργκ κάνοντας το πρώτο βήμα  συνεργασίας.  


Η αποστολή στην οποία μετέχουν οινοποιοί της Ανατολικής Χαλκιδικής, συγχρηματοδοτείται από το Δήμο Αριστοτέλη και την Ελληνογερμανική  Συνέλευση,  ένας φορέας που δημιουργήθηκε στα χρόνια της οικονομικής κρίσης για να προωθήσει τη συνεργασία μεταξύ της τοπικής αυτοδιοίκησης των δυο χωρών.


Το ταξίδι και τις επαφές στη Γερμανία,  οργάνωσε η εταιρεία Wise Ram  του Σπύρου Πέγκα, που ασχολείται με την προώθηση προορισμών και τουριστικών επιχειρήσεων.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα