Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου 2020

Ε Επικαιρότητα

Επιθεώρηση εργασιών από τον αντιπεριφερειάρχη στο Γομάτι

Την πρόοδο των έργων οδοποιίας που πραγματοποιούνται στο Γομάτι επιθεώρησε ο αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής, Γιάννης Γιώργος, συνοδευόμενος από στελέχη της Υποδιεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Π.Ε.Χ.

 

Πρόκειται για την υλοποίηση τμήματος του έργου "Αποκατάσταση κατεστραμμένων τμημάτων του Οδικού Δικτύου των Δήμων Σιθωνίας, Κασσάνδρας, Πολυγύρου και Αριστοτέλη αρμοδιότητας ΠΕΧ", συνολικού προϋπολογισμού 5.000.000€.


"Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος από τον ρυθμό υλοποίησης ενός μεγάλου έργου, που αφορά στο μεγαλύτερο μέρος του νομού και σκοπό έχει την επισκευή των ζημιών που προκλήθηκαν στο οδικό δίκτυο μετά από πλημμύρες. Προτεραιότητα μας, όπως έχω επανειλημμένα τονίσει, είναι η ασφάλεια των πολιτών και η ασφαλής μετακίνηση των οχημάτων. Το συγκεκριμένο τμήμα (Γομάτι-Ιερισσός) της Ε.Ο. Πολυγύρου-Ιερισσού, έχρηζε άμεσης παρέμβασης σε πολλά σημεία, αφού επί δεκαετίες δεν έγινε καμία ουσιαστική εργασία αποκατάστασης σ’ αυτό, κυρίως λόγω οικονομικής δυσχέρειας" δήλωσε ο κ. Γιώργος.

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα