Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Κατάληψη στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Ιερισσού

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Ιερισσού προχώρησε στην κατάληψη του σχολείου για σήμερα σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την αδικαιολόγητη και ανεπίτρεπτη καθυστέρηση της υλοποίησης του αποστραγγιστικού έργου, το οποίο χρηματοδοτήθηκε ύστερα από ενέργειες της πρώην Δημοτικής αρχής.



Όπως αναφέρει ο Σύλλογος "η κατάσταση από τη δυσοσμία είναι απαράδεκτη. Δεν είναι δυνατόν να φοιτούν μικροί μαθητές σε ένα τέτοιο ανθυγιεινό και επικίνδυνο περιβάλλον. Ας αναλάβουν επομένως οι υπεύθυνοι τις ευθύνες τους και ας μας πουν γιατί καθυστέρησε τόσο ένα τέτοιο σημαντικό έργο".

 

Σήμερα το πρωί  ο δήμαρχος Αριστοτέλη και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος επισκέφθηκαν το χώρο του σχολείου και συζητήθηκε το πρόβλημα της δυσοσμίας, αλλά και του στάσιμου νερού που υπάρχει κάτω από το κτίριο.

Ο κ. Βαλιάνος δεσμεύτηκε την άμεση επίλυση της οσμής, και σε δεύτερη φάση τη διερεύνηση και επίλυση του κύριου προβλήματος με τα λιμνάζοντα νερά και τον έλεγχο στατικότητας του κτιρίου.

Συμφωνήθηκε η λήξη της κατάληψης. Το σχολείο ωστόσο θα παραμείνει και αύριο κλειστό με εντολή Δημάρχου έως ότου ολοκληρωθούν οι εργασίες, και θα ανοίξει όταν επιλυθεί το θέμα της δυσοσμίας.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα