Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Διαμαρτυρία μαθητών του 2ου Γυμνασίου Ν. Μουδανιών για τη μάσκα

Σε συμβολική αποχή από τα μαθήματά τους προχώρησαν σήμερα οι μαθητές του 2ου Γυμνασίου Ν. Μουδανιών, διαμαρτυρόμενοι για τη χρήση μάσκας μέσα στην τάξη.

 

Εκπρόσωποι των μαθητών επισκέφθηκαν στο γραφείο του τον δήμαρχο Ν. Προποντίδας, Μανώλη Καρρά.

Βασικό αίτημα των μαθητών είναι η κατάργηση της χρήσης μάσκας κατά την εκπαιδευτική διαδικασία. Όπως υποστήριξαν τους δυσκολεύει ιδιαίτερα, αν και συμμερίζονται την άποψη των ειδικών. Ωστόσο είναι ανορθόδοξο, όπως τόνισαν, από τη μία να υποχρεούνται στη χρήση μάσκας κι από την άλλη να συνυπάρχουν σε αίθουσα 35 τετραγωνικών μέτρων περισσότερα από 25 παιδιά με την απόσταση μεταξύ τους κάτω του ενός μέτρου.

Ο κ. Καρράς από τη μεριά του τους ανέφερε ότι οι σχετικές εντολές προέρχονται από την κεντρική διοίκηση και τους ειδικούς. Ωστόσο εξέφρασε τη διάθεσή του να μεταφέρει στο αρμόδιο Υπουργείο τα αιτήματά τους, όπως θα διατυπωθούν μετά την ολοκλήρωση της συνάντησής τους με τον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων παρουσία της διευθύντριας του σχολείου.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα