Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Γερμανοί τουριστικοί πράκτορες σε Κασσάνδρα και Σιθωνία

Στο πλαίσιο δράσεων του Τουριστικού Οργανισμού Χαλκιδικής και σε συνεργασία με με τους Δήμους και φορείς της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, 30 Γερμανοί τουριστικοί πράκτορες επισκέπτονται τη Χαλκιδική για πέντε μέρες. 

 

Οι Γερμανοί επισκέφθηκαν την Άφυτο και τη Ν.Φώκαια και τους συνόδευσε ο πρόεδρος του ΤΟΧ, Γρηγόρης Τάσιος, ο αντιδήμαρχος Τουρισμού, Αστέριος Κατσάνης και η πρόεδρος της Επιτροπής Τουρισμού, Μαρία Παπαδημητρίου.

 

"Επιλέξαμε η κύρια αναμνηστική μας φωτογραφία να είναι μπροστά στο Λαογραφικό Μουσείο Αθύτου που αποτελεί στολίδι! Ο Πύργος της Ν.Φώκαιας άρεσε σε όλους τους πράκτορες, οι οποίοι αποχώρησαν με τις καλύτερες εντυπώσεις. Εξάλλου η γερμανική αγορά είναι μια δυνατή τουριστική αγορά για την Κασσάνδρα μας"ανέφερε η κ. Παπαδημητρίου. 

Οι Γερμανοί τουριστικοί πράκτορες επισκέφθηκαν και περιοχές της Σιθωνίας. "Βιωματικές εμπειρίες,συζητήσεις, ξεναγήσεις, φιλοξενία και γευσιγνωσία φέρνουν τον τόπο πιο κοντά στους γερμανούς επισκέπτες" σχολίασε η αντιδήμαρχος Τουρισμού Σιθωνίας, Μαρία Πάργα. 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα