Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου 2021

Ε Επικαιρότητα

Εγκαίνια Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας 2020 στο Δήμο Νέας Προποντίδας

 Ξεκίνησε η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας 2020 για τον Δήμο Ν Προποντίδας.


Ο Δήμαρχος κ. Καρράς Εμμανουήλ κι ο Ειδικός Συντονιστής Βιώσιμής Κινητικότητας & ΕΕΚ του Δήμου κ. Αθανασάρας Φίλιππος, εγκαινίασαν την έναρξη της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας στο Μουσείο Αλιευτικών Σκαφών και Εργαλείων Νέων Μουδανιών, παρουσιάζοντας παράλληλα κι όλο το νέο εξοπλισμό σε καινοτόμες κατασκευές, σταντ ποδηλάτων και ηλεκτρικών πατινιών καθώς και εξοπλισμό φύλαξης ποδηλάτων.Η έναρξη έγινε παρουσία της εθελοντικής ομάδας υποστήριξης της ΕΕΚ.Εν συνεχεία το πρόγραμμα τηρήθηκε κανονικά ως εξής:
-Εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας με την πορεία όλων των διοργανώσεων των ΕΕΚ από το 2015 μέχρι και το 2019 στο Μουσείο, η οποία θα έχει διάρκεια μέχρι 15 Οκτωβρίου 2020.
- Κατασκευή σταθμού ποδηλάτων πίσω από το ΕΠΑΛ & το κτήριο του πρώην ΤΕΙ.
- Τοποθέτηση σταντ ποδηλάτων σε δημοτικά κτήρια, γήπεδα-γυμναστήρια και πολιτιστικά κέντρα του Δήμου μας
- Δημιουργία μεγάλου σταθμού ποδηλάτων στην κεντρική πλατεία της Ν Ηράκλειας , αλλά και σε περιοχές της Κοινότητας.

 

Η ΕΕΚ 2020, ξεκίνησε ομαλά και δημιουργικά και αξίζει ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ομάδα υποστήριξης και σε όλους τους εθελοντές που βοήθησαν τα μέγιστα για την προετοιμασία και στην επιτυχία των δράσεων.

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα