Σάββατο, 19 Σεπτεμβρίου 2020

Ε Επικαιρότητα

Μήνυμα Γ. Βαγιωνά για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς ο βουλευτής Χαλκιδικής της ΝΔ, Γιώργος Βαγιωνάς ανέφερε:

 

"Με αφορμή την έναρξη της Εκπαιδευτικής χρονιάς, εύχομαι στο σύνολο των μαθητών και των εκπαιδευτικών της Χαλκιδικής επιτυχία και πρόοδο.
Σαφώς η νέα εκπαιδευτική χρονιά χαρακτηρίζεται από πρωτόγνωρες συνθήκες που επέβαλλε στο σύνολο της ανθρωπότητας η πανδημία του κορονοιού.
Οι συνθήκες αυτές μας αναγκάζουν να συμπεριφερόμαστε διαφορετικά με πρώτη αλλαγή τη χρήση της μάσκας.
Ως γιατρός και ομιλώντας από πείρα ετών στη χρήση της μάσκας, σας διαβεβαιώνω ότι δεν επηρρεάζει την αναπνευστική λειτουργία αλλά -αντιθέτως- προστατεύει από τη μετάδοση των ιών.
Αντιλαμβάνομαι τη δυσκολία εφαρμογής της μάσκας ειδικά σε μικρά παιδιά. Είναι μια δοκιμασία που εύχομαι να ξεπεράσουμε όσο το δυνατόν πιο σύντομα.
Η Κυβέρνηση μας, με πρώτους τον Πρωθυπουργό μας Κυριάκο Μητσοτάκη και την Υπουργό μας Νίκη Κεραμέως,εκπόνησαν εκτεταμένες έρευνες για την ασφαλέστερη λειτουργία των σχολείων στη χώρα υπό συνθήκες πανδημίας και το πρώτο κουδούνι βρίσκει πανέτοιμη την Εκπαιδευτική Κοινότητα.
Ωστόσο, θα παρακολουθούμε μέρα με τη μέρα την εξέλιξη της Εκπαιδευτικής διαδικασίας με μοναδικό μας μέλημα την ασφάλεια όλων.
Ήδη, η Κυβέρνηση συνεργάστηκε με τις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης της Χαλκιδικής με σκοπό την άμεση διευθέτηση σοβαρών ζητημάτων,προς όφελος των μαθητών ενώ παράλληλα συνεργάστηκε άψογα με τους Δήμους της Χαλκιδικής για την προμήθεια μασκών στα Σχολεία.
Έίμαστε παρόντες και έτοιμοι να συνδράμουμε με όλες μας τις δυνάμεις με στόχο μια αποδοτική σχολική χρονια.
Καλή αρχή σε όλους."

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα