Δευτέρα, 21 Ιουνίου 2021

Ε Επικαιρότητα

Διανομή ειδών παντοπωλείου στο δήμο Ν. Προποντίδας

Στη διανομή ειδών παντοπωλείου, τυροκομικών και φρούτων στους δικαιούχους του προγράμματος “Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής” του ΤΕΒΑ/FEAD προχωρά ο δήμος Ν. Προποντίδας την Πέμπτη και Παρασκευή, 16 και 17 Μαρτίου 2017 από τις 10:00 έως τις 15:00.

 

Συγκεκριμένα οι δικαιούχοι θα παραλάβουν: Ζυμαρικά, ρύζι, όσπρια, κοτόσουπα, αλεύρι, Corn Flakes, ζάχαρη, μέλι, μαρμελάδα, τοματοπολτός, κομπόστα γάλα μακράς διάρκειας, ελαιόλαδο ηλιέλαιο, ελιές, μήλα και πορτοκάλια και τυριί

Σημεία διανομής:

δικαιούχοι Δ.Ε. Μουδανιών: Αποθήκες του Συνεταιρισμού, Λεωφ. Ελευθερίας, Ν. Μουδανιά

δικαιούχοι Δ.Ε. Τρίγλιας: ΚΑΠΗ Ν. Τρίγλιας

δικαιούχοι Δ.Ε. Καλλικράτειας: Κτίριο Πολλαπλών Χρήσεων Ν. Καλλικράτειας

 

Για την παραλαβή είναι απαραίτητη η επίδειξη βιβλιαρίου κοινωνικής ασφάλισης ή άλλου επίσημου εγγράφου από το οποίο να προκύπτει ο ΑΜΚΑ καθώς και της ταυτότητας του δικαιούχου.

Τα προϊόντα μπορούν να παραλαμβάνονται και από μέλη της οικογένειας με την επίδειξη του ΑΜΚΑ τους.

Αν κάποιος παραλαμβάνει για λογαριασμό άλλου θα πρέπει να προσκομίσει εξουσιοδότηση με βεβαίωση γνησίου υπογραφής ή συμβολαιογραφικό πληρεξούσιο.

Οι ωφελούμενοι θα λάβουν κλήση στο σταθερό ή γραπτό μήνυμα στο κινητό τους τηλέφωνο.

Οι ώρες διανομής θα τηρηθούν αυστηρά. Λόγω της πληθώρας των προϊόντων που θα διανεμηθούν συνιστάται η χρήση μεταφορικού μέσου προς διευκόλυνσή τους.  

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα