Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Η Κ. Μάλαμα για τα έκτακτα μέτρα που επιβάλλονται στη Χαλκιδική

Με μια αιχμηρή δήλωσή της η βουλευτής Χαλκιδικής του ΣΥΡΙΖΑ, Κυριακή Μάλαμα σχολιάζει την απόφαση της κυβέρνησης να επιβάλλει έκτακτα μέτρα λόγω κορωνοϊού στη Χαλκιδική.

 

Η κ. Μάλαμα σχολιάζει:

"Η αιφνίδια ανακοίνωση της επιβολής καταστροφικών μέτρων για την Χαλκιδική, χωρίς η κυβέρνηση να εξηγήσει γιατί τσουβαλιάζει σε μία απόφαση 3 πόδια, 5 δήμους και 88 χωριά, δημιουργεί συνθήκες ασφυξίας στη λειτουργία της οικονομίας και της κοινωνίας της Χαλκιδικής στο σύνολό της.

Η κυβέρνηση δεν διστάζει να κλείσει τις λαϊκές αγορές, δεν ενδιαφέρεται για την καταστροφή των εστιατορίων, των ξενοδοχείων, των ενοικιαζόμενων δωματίων, των καταστημάτων, των αγροτών. Η αναιτιολόγητη και οριζόντια μεταχείριση ενός Νομού, χωρίς επεξηγήσεις και χωρίς να έχουν δημοσιοποιθηθεί τα επιδημιολογικά δεδομένα που οδήγησαν σε αυτή την απόφαση προκαλεί τεράστια απογοήτευση για τους κυβερνητικούς χειρισμούς.

Η κυβέρνηση φέρει ακέραιη την ευθύνη."


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα